Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Předpokládám, že tento provokační blábol vznikl na objednávku, protože podle stylu  vyjadřování asi není autor až takový trouba. Nebudu se vracet k všem argumentům a námitkám uvedeným v této diskuzi. Spíš bych upozornil na jiný aspekt:  - je to uzurpování veřejného prostoru. Místa, které jsme nuceni společně sdílet -  ve městech a sídlištních aglomeracích zvláště,  Veřejný prostor je nejen trávník a chodník pod okny, dětské hřiště, to je také akustická kulisa která se z něj šíří do okolí. Běžně dochází k tomu, že cikáňata obsadí hřiště ( samozřejmě postavené bílou majoritou pro všechny) a požadují po dětech mýtné, nebo je tam vůbec nepustí. Dospělí prohlašují , že některé ulice v Duchcově nebo třeba na Cejlu si cikáni přivlastnili a dávají najevo necikánskému chodci, že je na jejich území. Diskuzi o hluku, zvláště v nočních hodinách nemá snad ani cenu otvírat. Skuste je okřiknout a zaznamenat ty korektní odpovědi....O tomhle se zatím moc nemluví[>-]

10 3
možnosti
Foto

Ano, ještě byste mohl začít mluvit o uzurpování pachů, barev, vzduchu a já nevím, co si ještě vymyslíte. Apelujte na ministerstvo, ať zdokonalí sociální politiku, systém kontrol a vyplácení různých podpor. V naší zemi žije kolem tří procent občanů rómské národnosti, z čehož je práceschopných cca polovina - tj. 1,5 %. Z nich dejme tomu nepracuje 1%. Pořád tedy 9% nezaměstnaných tvoří občané nerómské příslušnosti. Občané by měli po ministrech požadovat, aby sociální politiku začalo uspokojivě řešit. Zalykat se nenávistí nad 300 tisíci Romy mi připadne hloupé a ubohé. A která národnost přijde na řadu potom? Vám asi připadne, že jen Češi jsou nejdokonalejší národ na světě. Z toho se ale probuďte :-)

2 1
možnosti

Také bych chtěl vést bezstarostný život jako cikáni a jezdit si pro dávky a obchodech taxikem. Bydlení zdarma, uhlí zdarma, ošacení a školní pomůcky zdarma, různé a nesčetné příspěvky na život. Protože na tyto výhody nemá nárok běžný občan, pouze cikán, pak jsem přesvědčen, že jediným rasistou v této zemi je stát.

8 2
možnosti
BP

Jak jste přišel na to,že hostitel má povinnost respektovat právo parazita ?

7 1
možnosti
OK

Varuji Vás, budete prohlášen za nácka a obdivovatele třetí říše. Jiné argumenty p.Janota  nepoužívá.

1 1
možnosti
PS

Cesi jsou nejen rasiste, ale i zbabelci. Normalni clovek si problemy vyrizuje s tim, kdo mu je zpusobil a ne s jeho sousedem. Kdyby mi Cigan napadl manzelku, tak mu dam pres hubu a nebudu kvuli tomu svolavat demonstrace nebo  bit jineho Cigana.

6 4
možnosti
KK

Kecy! Samotný Cigán nikdy nikoho nenapadá a už vás vidím jak dáváte přes hubu pěti výrostkům s kudličkama.

Nehledě na to, že tady nejde o vyřizování si problémů. Stát a intelektuálové libující si v politické korektnosti selhali. Když nepočítám nepočetné tvrdé rasistické jádro tak jsou to většinou lidé kteří se bouří proti tomu aby sponzorovali někoho od koho potom místo vděku můžou čekat spíš nakládačku.

4 1
možnosti
Foto

Článek je pravdivý, bohužel i soudě podle níže publikovaných příspěvků. S rasovou či národnostní nesnášenlivostí nikam nedojdeme, protože tyto negativní společenské jevy  žádné řešení nemají. Než si to však Češi uvědomí, uplyne ještě mnoho vody.

6 14
možnosti
OK

To není rasová nenávist a nesnášenlivost ( proč se nedemonstruje proti Vietnamcům ? - protože s nimi nejsou problémy ). to je jenom zoufalství lidí, kteří dlouhodobě musí snášet problémy a obtíže, které jim nějaká skupina cca 400 obyvatel způsobuje. Náhodou jsou to zrovna cikáni. Takže to, že někdo řekne, že 400 cikánů jsou velmi problémoví obyvatelé Č.B. je rasismus ? Ano, takže podle Vás si to obyvatelé Č.B. mají nechat v poklidu líbit ? Fakt dobrý. ...

1 1
možnosti
Foto

Trestejme jakýkoliv trestný čin mezi cikány a normálními lidmi sazbou plus 10 let a bude klid. Jen nevím, kde se vezmou věznice pro cca 200 tisíc cikánů, potože 90% z nich dnes parazituje a žíví se krádežemi a loupením (informace ze zpráv neziskovek, když žádají paníze daňových poplatníků, že 90-100% cikánů nepracuje. Dá se dohledat na internetu). Určitě se neokrádají mezi sebou. Pak zase zavládne na ulicích klid, jaký známe z dřívějších dob a přepadání slušných lidí přestane být na denním pořádku.

12 6
možnosti
Foto

Pane Dopito, vaše statistické údaje nejsou pravdivé. Podívejte se na statistiku dostupnou na internetu.

4 9
možnosti
ZB

Autor si zřejmě dělá ve svém článku legraci a nebo je úplně mimo mísu. Rómové diskriminují, parazitují a loupí v Česku a autor ser diví společnosti, že je proti tomu?

13 3
možnosti
AF

Vážený autore, v Česku jsou porušovány všechny zákony, a to státem. Jako příklad stačí Drábkův zákon o zaměstnanosti a hned je tu porušení Ústavy, Trestního zákoníku a listiny základních lidských práv. Takže je mu egál, jestli je, podle vás, utlačovaná menšina, pro kterou žádné zákony neplatí, která se nechá živit majoritou a za to ji mlátí na potkání, okrádá a vraždí.

7 1
možnosti
Foto

Čeští politici ukradnou ročně 100 miliard korun jen na předražených veřejných zakázek. To neukradne ani všech 300 tisíc Romů i kdyby loupili stovky let. Je zajímavé, že tyto bílé parazity a nepřizpůsobivou menšinu nikdo nenapadá a nikdo proti těmto zlodějům nepořádá demonstrace. Že by kultivovaní lupiči s elegantní bílou barvou kůže našim demonstrantům proti násilí nevadí? A kde je va rovnost před zákonem?

0 2
možnosti
Foto

Máme odlišný pohled na to, která skupina je diskriminovaná, vy a já.

14 2
možnosti
JM

Když si tak porovnám názory a profil autora, vychází mi z toho "fiktivní blogger".8-o

6 2
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2211x
Jsem podnikatel a žil jsem do nedávna v Německu od roku 1983. Vystudoval jsem ekonomii v Německu a Velké Británii. Poslední roky trávím většinu času v Čechách, ale v Německu stále podnikám a každý rok trávím několik měsíců v USA. Jsem otec tří dětí, manželka je Němka a děti jsme vychovávali trilinguálně. V zhledem k letům strávených v zahraničí žádám čtenáře, aby byli shovívaví s mojí gramatikou. Myslím si ale, že obsah je důležitější než gramatika.

Seznam rubrik