Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

Další salónní multikulti teoretik-žvanil. Chtělo by to udělat nějakou reality show - přestěhovat tyhle lidi na nějakou dobu do cikánského ghetta i s ženuškou a dětičkami a do měsíce se vám vylíhne výstavní rasista. ;-D

23 2
možnosti
Foto

Dobrý den, hm, v prvním odstavci se zásadně mýlíte. Ústava nezaručuje nedotknutelnost menšiny, ale práva všem lidem bez rozdílu rasy a vyznání. Přisvojování si ústavy menšinám a tedy Vaše tvrzení, že je tvořena, aby zaručila nedotknutelnost menšiny je mylné a chybné a paradoxně inklinuje Vaše tvrzení k vyzdvihování či upřednostňování jedněch před druhými. Ústava chrání a zaručuje práva všech lidí bez rozdílu. Vaše upřednostňování jedněch před druhými, přisvojováním Ústavy menšinám, tak paradoxně pouze přilévá olej do ohně a tvoří rasovou nesnášenlivost. X

16 1
možnosti
PJ

Patočko, Vy jen přiživujete tu nekonečnou hru na idioty. A s tou nenávistí běžte už konečně do hajzlu, jestli Vám to nedošlo, tak jste jedním z těch, kteří ji přiživují. Z Vašeho spisku jasně vyplývá že nevíte o co tady běží.;-)

16 1
možnosti
DF

Děkuji autorovi. 

S pozdravem

3 8
možnosti
JL

Miroslave Patočko - pokud nemáš nejmenšího ponětí, o co se v tomto případě jedná, prosím tě nedělej ze sebe hlupáka a mlč!!!!!! Srovnáním cikánů s Husem jsi dokázal svoje primitivní myšlení a obecného přehledu chybějících znalostí ;-O;-O;-O

17 2
možnosti
JH

Milí čeští diskutéři, jsem Rom českého občanství, tedy taky Čech, Česko je mým domovem a to co se děje znám z vyprávění mých starých rodičů. Ještě před sto lety nebylo trestním činem zabít nevinného člověka tmavší pleti.Dnes žijeme v m oderní době, kdy jsme si všichni rovni, bez rozdílu a jak píše bloger, je to zaručené ústavou ČR,naším společným domovem.To,co někteří z vašich lidí převádí v ČB je hrubé porušení ústavy. Koho to vlastně chtějí lynčovat a vyhánět? Malé děti i kojence? Proboha, všichni máme svoje starosti,problémy atd ,ale nikdo z nás nemá právo ubližovat nevinnným.Probuďte se konečně a řešme věci diskusí a dialogem,nikoliv násilím.Karmu autorovi.Rasismus je rakovina a ta je nelečitelná, pamatujte na to!

7 20
možnosti
HV

To právo ubližovat nikdo nemá. Tedy se ptám - kdo dal právo Romům lynčovat bílou těhotnou ženu?

20 2
možnosti
JS

Rád bych citoval jednu základní pravdu. SVOBODA JEDINCE KONČÍ TAM, KDE OMEZUJE SVOBODU DRUHÉHO.

Víte pane, rasismus - podle barvy pleti - je naprosto jiný kafe, než to, co se děje v čr. Pracoval jsem v JAR, vím o čem mluvím. Mimochodem, dnes je tam fakticky rasi smus  k bílé menšině poměrně rozšířený, ale to nás tady čeká až za pár let (koneckonců první náznaky jsou už v čr vidět taky). Rasi smus- to je v čr korektní termín, za který se schovávají darebáci všech barev pleti a naivní troubové. Aby se domohli výhod, které jim nepatří.

S ci gány je to tak, že svým způsobem života, afinitou ke kriminalitě, nevý chovou svých dětí, leností, drzostí a vych caností zásadně ruší svobodu zatím většinové populace v čr.

To je neřešený začátek problému a tam je taky začátek všech konfliktů.  Konec konců v čr je to pěkně vidět, protože minority, které neruší svobodu  majoritní společnosti nejen že jsou tolerovány, ale kolikrát nejsou ani jako echt cizinci nebo jiná rasa fakticky vnímáni.

Nebo je to jinak?

22 2
možnosti
Foto

Co byste chtěl? Politiku apartheidu? Ta už v podstatě v Česku funguje. Stejně jako rasová segregace. Ale nefunguje to jako to nefungovalo v Jižní Africe.

0 0
možnosti
Foto

Nikdo

nemá právo jim vnucovat vlastní styl života.

To snad mame mi prevzit jejich styl?8-o

8 1
možnosti
Foto

Tyto bláboly nevedou nikam.

 Cikáni parazitují na společnosti odjakživa a budou v tom pokračovat. Jsou to úžasní herci. Již  jako osmiletý chlapec pamatuji, když přijeli do vesnice, všude se zavíraly vrata.

V srpnu loňského roku, mercedes který jsem řídil, upoutal pozornost dvou cikánů. Jeli za mnou ve starém Žigulíku, 30 km.  V Českých Buďějovicích jsem jezdil 20 minut dokola, než se mi konečně podařilo, na jedné křižovatce se jich zbavit.

O týden později se mi podobný vykuk, snažil prodat jakési hodinky. Během prezentace hodinek mi nenápadně osahával prdel. Peněženku nenašel. Při návštěvě Čech, jí v zadní kapse nenosím. Ty řeči o diskriminaci si strčte za klobouk. Pokud se budou chovat jako ostatní občané, tato debata bude bezpředmětná.;-)

25 1
možnosti
MP

Rad bych take zminil, ze si dnes pripominame Jana Husa, cloveka, ke kteremu se hlasi vetsina ceskych obcanu. Zaplatil zivotem za to, ze krivda, nasili a utlak byly proti jeho presvedceni.

3 6
možnosti
FS

To bylo od vás velmi laciné, takřka ubohé. btw, o jaké křivdě se zmiňujete v souvislosti s cikány?

10 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2211x
Jsem podnikatel a žil jsem do nedávna v Německu od roku 1983. Vystudoval jsem ekonomii v Německu a Velké Británii. Poslední roky trávím většinu času v Čechách, ale v Německu stále podnikám a každý rok trávím několik měsíců v USA. Jsem otec tří dětí, manželka je Němka a děti jsme vychovávali trilinguálně. V zhledem k letům strávených v zahraničí žádám čtenáře, aby byli shovívaví s mojí gramatikou. Myslím si ale, že obsah je důležitější než gramatika.

Seznam rubrik