Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas s autorem i paní Rank. Není pro mnohé lehké si připustit opravdovou situaci Ruska. G 7 , 10 , 12? K smíchu. Berou je tam pouze jako úlitbu k velikosti a početnosti vojska. RF je vskutku na úrovni rozvojových zemí či Saudské Arábie. Vyvážejí pouze ropu a plyn zkorodovanými produktovody , žádná přidaná hodnota.

Jenom místo Saudů mají Putina.

Rusové tento problém mají mnoho desítek (stovek) let. Poslední pokus přiblížení se západu provedl Petr Veliký. Neuspěl a své komplexy řeší Rusové vodkou či válkou. Teď jde jejich hospodářství výrazně dolů a tudíž - jde z nich strach !!

9 3
možnosti
JC

Ano, nejvýstižnější komentář!R^ :-)

3 1
možnosti
FS

Je poznat,že autor hodně pochytil od Hitlerova učení,který rovněž tvrdil,že SSSR je kolos na hliněných nohou.Rusko je však už něco jiného,ale to asi nemůžou pochopit lidé typu paní či pána Rank.

7 5
možnosti
JJ

J51a38n 77J21o72š61t

18. 4. 2014 7:24

Lidé jsou stádo, když jim ukázali na Západ tak hrozili pěstičkama na Západ. No a teď je otočili na Východ tak hrozí tam. Jednoduché lidi jednoduchými pravdami lze jednoduše postrčit kam je třeba .. to je celé kouzlo propagand.

3 1
možnosti
KV

Autor je velký znalec, opravdu Znalec !!

2 6
možnosti
JJ

J78a85n 56J80o17š74t

18. 4. 2014 7:09

A píše strašně dojemně. Jen nějak zapomněl (určitě nechtěně), že tanky duní pod okny dětem na východní Ukrajině, kam je poslal ta "vláda všeho lidu Ukrajiny"  z Kyjeva.

P.S. Ale vlastně to jsou RUSKÉ děti a na ty my stejně kašleme-že ?

4 7
možnosti
JR

J95a89r73a 80R93a89n19k

18. 4. 2014 4:07

R^dobre napsane, vidim to take tak. Sleduji jiz nekolik lety noviny realitnich kancelari a jiz pred lety hledaji (Britska Columbie) zamestnance ovladajici rustinu a mandarin. Naval nouveau riche z Ruska a Ciny je nesmirny, jak se sem ti rusti ted dostanou, je jina otazka PM Harper zmrazil viza bankovni konta:-)

Nechapu obdiv zdejsich komunistu k Rusku, kdo jeste muze, po 56. v Madarsku a 68. v CSSR. Jak dobre se k nasim lidem chovali zapadni zeme....uz k tem ve 48. a pak tem dalsim, dokazala by nase zeme neco takoveho? Kladu si tu otazku casto, kdyz se zde zastvim na idnes.:-/

9 5
možnosti
MP

Pro Rank: Evropane si nevazi svobody. Po 25. letech maji pocit, ze Svoboda je kazdemu dana. Putin snad EU spoji proti ruskemu imperializmu.

8 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2211x
Jsem podnikatel a žil jsem do nedávna v Německu od roku 1983. Vystudoval jsem ekonomii v Německu a Velké Británii. Poslední roky trávím většinu času v Čechách, ale v Německu stále podnikám a každý rok trávím několik měsíců v USA. Jsem otec tří dětí, manželka je Němka a děti jsme vychovávali trilinguálně. V zhledem k letům strávených v zahraničí žádám čtenáře, aby byli shovívaví s mojí gramatikou. Myslím si ale, že obsah je důležitější než gramatika.

Seznam rubrik